El-tjek af boligens elektriske installationer

​Skal du købe en ny bolig, kan det være en rigtig god ide at få foretaget et el-tjek af boligens elektriske installationer. Det samme gør sig gældende, hvis du aldrig har fået gennemgået de elektriske installationer i den bolig, som du bor i nu.

Hos Givskud El-Forretning A/S foretager vi et autoriseret el-tjek hos private såvel som erhverv i blandt andet Give, Vejle, Jelling og omegn.

Hvorfor er det vigtigt at få foretaget et el-tjek?

Siden 2012 har det været lovpligtigt at få udarbejdet en elinstallationsrapport ved hussalg. Dette er for at sikre, at de elektriske installationer bliver gennemgået på samme måde, som den øvrige del af boligen bliver i en tilstandsrapport. Efter vores regler gælder dette dog ikke i forbindelige med salg af andelsbolig eller ejerlejlighed, så her skal køberen selv stå for at få foretaget et el-tjek.

Ved at få foretaget et el-tjek af din kommende bolig kan du spare dig selv for både mange bekymringer og for potentielt store udgifter forbundet med at renovere elinstallationerne, hvis det for eksempel viser sig, at de er ulovlige.

Hvad koster et el-tjek?

Vores priser afhænger blandt andet af, hvor omfattende et el-tjek du skal have foretaget, og om du skal have udarbejdet en installationsrapport, eller om du blot ønsker en gennemgang af de elektriske installationer i din nuværende lejlighed eller hus.

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud

Ønsker du en konkret pris på din opgave, eller har du nogle spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan med fordel ringe til os på telefon: 75 73 01 39, men du kan også skrive til vores e-mail: jesper@givskud-el.dk, hvis du foretrækker det.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på dit el-tjek.

Døgnservice: 75 73 01 39

Skriv til os

For et uforpligtende tilbud....

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Kontakt

Givskud El-forretning A/S

Vejlevej 107,
​7323 Give

CVR: 15225092​


   75 73 01 39

 ​jesper@givskud-el.dk