Døgnservice: 75 73 01 39

​Elektriker i Give, Tørring og Jelling

​Hos Givskud El-forretning har vi en innovativ elektriker og er en virksomhed, som følger med tiden. Derfor får du de mest holdbare løsninger, som også er energivenlige. Som elektriker rådgiver vi om valget af elektriske løsninger, så du får din løsning, der passer bedst til din bolig. Herved får du altid en løsning, som kan betale sig økonomisk.

Få hjælp af en professionel og erfaren elektriker

Vi har mange års erfaring i branchen som elektriker, derfor får du altid arbejde af høj kvalitet til den rigtige pris. Vi kommer altid med energibesparende og langtidsholdbare løsninger. Vi kan ordne alt lige fra reparation af gamle elinstallationer til nye elinstallationer.

Vi har stor erfaring og viden inden for belysning, så hvis du mangler gode råd og ny belysning, er du kommet til den rette elektriker.

Vores elektriker har fokus på energirigtige løsninger

Vi har knivskarpe løsninger inden for alle typer af elinstallationer og belysning. Vi er en virksomhed, som følger med tiden, derfor får du altid den bedste rådgivning af vores elektriker om valget af elektriske løsninger, som kan betale sig i længden. På denne måde er du med til at nedsætte udledningen af CO2 samtidig med, at du sparer penge.

LED Belysning

Vejledning til installation og udskiftning af eksisterende og nye belysnings anlæg til Led belysning og dermed store energibesparelser.

​Energi besparelser

Indhentning af tilskuds berettiget energibesparelser der kan opnås ved renovering af gamle anlæg, såsom belysnings anlæg, ventilation og varmeanlæg.

Vi arbejder i Givskud, Give, Tørring, Jelling og omegn. Du kan altid kontakte os på telefon 75 73 01 39 eller e-mail edvard@givskud-el.dk, hvis du har spørgsmål eller vil have et uforpligtende tilbud af din elektriker.

Du kan også kontakte os på vores vagttelefon, hvis uheldet er ude, vagttelefonen besvares kun uden for åbningstid, altså lørdag og søndag og i hverdagene efter 16. 

Skriv til os

For et uforpligtende tilbud....

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Givskud El-forretning A/S

Søndergårdvej 6
7323 Give

CVR: 15225092​


   75 73 01 39

 ​edvard@givskud-el.dk

Givskud El-forretning A/S
Søndergårdvej 6
7323 Give

FIND OS​