Hvidevareservice og reparation af hvidevarer

​Har du brug for hvidevareservice? Så står vi hos Givskud El-Forretning A/S klar til at hjælpe dig.

Vi er autoriserede elinstallatører, og vi har mange års erfaring inden for service og reparation af mange forskellige former for hvidevarer.

VI kører blandt andet ud til private og erhvervskunder i Jelling, Vejle, Give og andre omkringliggende områder.

Virker dine hvidevarer ikke?

Der er mange forskellige komponenter i hvidevarer, og det kan være små ting, der gør, at maskinen ikke længere fungerer, som den skal. Kan du ikke selv løse problemet, er du velkommen til at kontakte os. 

Mange begår den fejl, at når maskinen stopper med at virke, som den skal, så køber de straks en ny. Det kan vise sig at være en meget dyr løsning, hvis det er noget relativt simpelt, der skal laves på maskinen.

Vi kan blandt andet tilbyde hvidevareservice, reparation af vaskemaskine, reparation af opvaskemaskine og andre former for hårde hvidevarer.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på hvidevareservice

Har du nogle spørgsmål omkring vores hvidevareservice, eller har du en opvaskemaskine, en vaskemaskine eller en ovn, der ikke fungerer, som den skal? Så kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi kommer ud og kigger nærmere på den pågældende maskine for at finde fejlen, og derefter udarbejder vi et uforpligtende tilbud på, hvor meget det kommer til at koste at foretage reparationen.

Du kan med fordel ringe til os på telefon: 75 73 01 39, men du kan også skrive til vores e-mail: jesper@givskud-el.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Døgnservice: 75 73 01 39

Skriv til os

For et uforpligtende tilbud....

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Kontakt

Givskud El-forretning A/S

Vejlevej 107,
​7323 Give

CVR: 15225092​


   75 73 01 39

 ​jesper@givskud-el.dk