​Luft til vand varmepumpe monteres og installeres

​Ønsker du at skifte din nuværende varmekilde ud med en mere miljøvenlig og økonomisk varmekilde? Så kan du med fordel få monteret en luft til vand-varmepumpe.

Hos Givskud El-Forretning A/S tilbyder vi professionel og autoriseret installation og montering af en luft til vand-varmepumpe til attraktive priser hos private og erhverv i blandt andet Give, Jelling, Vejle samt andre omkringliggende områder.

Hvordan virker en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand-varmepumpe fungerer således, at varmepumpen sidder i en boks udenfor huset. Her trækker en ventilator luften ind forbi en varmeveksler, som hiver varmen ud af luften. Den varme bruges så til at opvarme vandet i husets varmtvandsbeholder og varmesystem, så du for eksempel kan få varmt vand ud af hanen eller i husets radiatorer.

Fordelene ved denne varmekilde

Der er en række forskellige fordele ved at vælge lige netop denne varmekilde, herunder:

  • ​En luft til-vand varmepumpe er en nem løsning, der ikke kræver det store i forbindelse med installationen
  • ​Det er en yderst miljøvenlig varmekilde, da den udelukkende kører på strøm
  • ​En luft til-vand varmepumpe regnes for at være fremtidens varmekilde

Hvad koster en luft til vand varmepumpe?

Prisen på en luft til vand-varmepumpe varerier afhængigt af behovet. Der findes en række forskellige anlæg, som alle har forskellige specifikationer, og der er forskel på, hvor meget strøm de hver især bruger på at varme vandet op.

Som hovedregel gælder det dog, at jo bedre og mere effektiv varmepumpen er, desto dyrere er den også at købe, men omvendt vil pengene hurtigt være tjent ind igen. Det kan derfor godt betale sig at investere i en god og effektiv varmepumpe.

Kontakt os for rådgivning eller en god pris

Vi står klar med kyndig rådgivning, så du får den helt rigtige løsning alt afhængigt af, hvilket hus der er tale om, og hvad dine behov er.

Ønsker du en pris på montering af en luft til vand-varmepumpe eller jordvarmepumpe udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan med fordel ringe og høre mere på telefon: 75 73 01 39, eller du kan skrive til vores e-mail: jesper@givskud-el.dk.

Døgnservice: 75 73 01 39

Skriv til os

For et uforpligtende tilbud....

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Kontakt

Givskud El-forretning A/S

Vejlevej 107,
​7323 Give

CVR: 15225092​


   75 73 01 39

 ​jesper@givskud-el.dk