​Montering af varmepumpe  og varmepumpeservice kan spare på varmeregningen

Med den rigtige varmepumpe kan du spare op til 50% på varmeregningen. Vores elektrikere hos Givskud El-forretning A/S er specialister i installation og varmepumpeservice af varmepumper af forskellige slags. Vi tilbyder service både private og erhverv i Givskud, Give, Tørring og Jelling og har gennem årene hjulpet mange med at få ny varmepumpe.

Vi tilbyder også varmepumpeservice, hvis du har en varmepumpe, der skal have udført et periodisk eftersyn. Det er en god og miljøvenlig løsning at få en varmepumpe installeret, da den kan mindske dit varmeforbrug samt øge niveauet af komfort i forhold til indeklimaet.

Når oliefyret i sommerhuset eller eget hus skal skiftes, anvendes der alternative varmekilder. Vi tilbyder bl.a. luft til vand-varmepumpe og luft til luft-varmepumpe, da det ikke slider nær så meget på miljø eller penge.

varmepumpeService og montering af varmepumpe

Få montering af varmepumpe af en kvalitetsbevidst og kompetent montør, der har mange års erfaring. Du kan spare op mod 50% på din varmeregning med en varmepumpe, hvilket gør den til en effektiv energiløsning. Vi har fokus på grønne løsninger, der skåner miljøet, og som kommer dig som forbruger til gode rent økonomisk.

Ønsker du rådgivning om, hvilken type varmepumpe du skal have monteret i din bolig, er vi altid behjælpelige med vejledning om energibesparende løsninger. Vi sørger for, at du får den ønskede løsning, der passer til dine behov og til din økonomi.

Hvad koster en varmepumpe?

Prisen på en luft til vand-varmepumpe, luft til luft-varmepumpe eller jordvarmepumpe varierer alt afhængigt af behovet. Der findes en række af forskellige anlæg, som alle har forskellige specifikationer, og der er forskel på, hvor meget strøm de hver især bruger. Kvaliteten af vores produkter hænger sammen med vores pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vil du have et uforpligtende tilbud på montering af varmepumpe eller varmepumpeservice, kan du kontakte os på telefon: 75 73 01 39 eller vil du høre nærmere om vores priser, så kontakt os på e-mail: jesper@givskud-el.dk.​

Døgnservice: 75 73 01 39

Skriv til os

For et uforpligtende tilbud....

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Kontakt

Givskud El-forretning A/S

Vejlevej 107,
​7323 Give

CVR: 15225092​


   75 73 01 39

 ​jesper@givskud-el.dk