Vi hjælper dig med montering af solceller ​

Hos vores firma Givskud El-forretning A/S hjælper vi med glæde med montering af solceller og vejledning. Vi holder til i Give, men vi hjælper vores kunder med montering af solceller i Givskud, Jelling, Vejle og omegn. 

Ved at købe et solcelleanlæg hos os, er man sikret solceller af høj kvalitet. Samtidig er man med til reducere CO2 udledningen og bevare arbejdspladser i Danmark.

Tilbagebetalingstiden på et solcelleanlæg er nu nede omkring 8-10 år og er derfor at betragte som en sikker og god investering. Investeringsbeløbet vil uden tvivl også kunne følge huset ved et evt. salg.

  • Givskud El-forretning A/S er samarbejdspartner med GAIA Solar, og er udvalgt som en af deres Eliteforhandlere.


  • Endvidere er Givskud-el KSO-certificeret ved Teknisk Institut. Din garanti for profesionalisme.

Givskud-el har KSO nr.: 268​

GAIA Solar solceller af kvalitet

GAIA Solar er en virksomhed der producerer deres solceller selv, på dansk grund og hjælper med montering af solceller. De lægger stor vægt kvalitet og høj ydelse, hvilket passer fint med den overordnede strategi i Givskud El.

GAIA Solar har mere end 300 anlæg på samvittigheden og har dermed en kæmpe erfaring. Den erfaring deler de med deres partnere, altså os.

Det giver tryghed for os som installatør, og i særdeleshed for slutbruger. Solceller og tryghed går hånd i hånd, når der er tale om investeringer af denne karat. ​

Kontakt for mere information om montering af solceller

Ønsker du vejledning om solceller eller hjælp til montering af solceller, er du altid meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan med fordel ringe til os på telefon: 75 73 01 39, men du kan også skrive til vores e-mail: jesper@givskud-el.dk, hvis du foretrækker det.​

​Se mere på hjemmesiden: www.altomsolceller.dk

Døgnservice: 75 73 01 39

Skriv til os

For et uforpligtende tilbud....

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Kontakt

Givskud El-forretning A/S

Vejlevej 107,
​7323 Give

CVR: 15225092​


   75 73 01 39

 ​jesper@givskud-el.dk